English-Albanian-Bilingual-childrens-book-I-Love-Autumn-Cover

eBook: I Love Autumn (English Albanian Bilingual Children's Book)

Regular price $6.99 CAD Sale

One book. Two languages. 

  • eBook. Bilingual edition. Written in English and Albanian
  • Perfect for kids (and adults) learning English or Albanian as their second language 
  • Colourful illustrations for better reading experience
  • Ideal for reading to preschoolers at bedtime or as a self read for older children
  • Available in .epub format (suitable for Apple devices),  .mobi format (suitable for Kindle devices) and .pdf format (suitable for all electronic devices)
  • Will be delivered to your email right after the checkout
  • Age Range: 3 - 9 years

Description:

In this children’s book, Jimmy, the little bunny, explores autumn, his favorite season. He enjoys being outside and playing with colorful leaves. When it starts raining, he and his family find interesting activities to do at home. They spend a wonderful day together, no matter the weather.

Në këtë libër për fëmijë, Xhimi, lepurushi i vogël, eksploron vjeshtën, stinën e tij të preferuar. Ai pëlqen të qëndrojë jashtë dhe të luajë me gjethe shumëngjyrëshe. Kur fillon të bjerë shi, ai dhe familja e tij gjejnë aktivitete interesante për të bërë në shtëpi. Kështu kalojnë një ditë të mrekullueshme së bashku, pa marrë parasysh motin.