Albanian-Bilingual-book-kids-seasons-I-Love-Winter-KidKiddos-cover

I Love Winter (English Albanian Bilingual Children's Book)

Regular price $21.99 CAD Sale

One book. Two languages. 

  • Bilingual edition. Written in English and Albanian
  • Perfect for kids (and adults) learning English or Albanian as their second language 
  • Large print and colourful illustrations for better reading experience
  • Ideal for reading to preschoolers at bedtime or as a self read for older children
  • Available in paperback and hardcover formats
  • Age Range: 3 - 9 years
  • 34 pages
  • Dimensions: 8.5 x 8.5 inches

Description:

Winter is a fun and beautiful season to play in the snow, but Jimmy the little bunny was not prepared for the cold weather. Once he learns how to keep himself warm, he can finally enjoy spending time outside with his family.

Dimri është një stinë argëtuese dhe e bukur për të luajtur në dëborë,por Xhimi lepurushi i vogël nuk ishte përgatitur për mot të ftohtë. Sapo mëson se si ta mbajë veten ngrohtë,ai mund të shijojë më në fund kohën jashtë me familjen e tij.