Albanian-language-chidlrens-bedtime-story-I-Love-to-Go-to-Daycare-cover

I Love to Go to Daycare (Children's Picture Book in Albanian)

Regular price $22.99 CAD Sale

  • Albanian language Bedtime Story
  • Perfect for kids (and adults), practicing their Albanian language skills
  • Large print and colourful illustrations for better reading experience
  • Available in paperback and hardcover formats
  • Ideal for reading to preschoolers at bedtime or as a self read for older children
  • Age Range: 3 - 7 years
  • 30 pages
  • Dimensions: 8.5 x 8.5 inches

  Description:

  Jimmy, the little bunny, is very upset and nervous. Tomorrow is his first day in daycare, but he just wants to stay at home with his mom. Join Jimmy to find out how his friendly teddy bear helps him to feel excited.

  This children’s book can help your little ones overcome their worries of leaving their parents for the first time, while helping them to adjust to new changes.

  Finally, Jimmy discovers how much fun daycare really is!

  This story may be ideal for reading to your kids at bedtime and enjoyable for the whole family as well!

  Xhimi, lepurushi i vogël, është shumë i mërzitur dhe nervoz. Nesër është dita e tij e parë në kopsht, por ai thjesht dëshiron të qëndrojë në shtëpi me mamanë e tij. Bashkohuni me Xhimin për të zbuluar se si arushi i tij miqësor e ndihmon atë të ndihet i ngazëllyer.
  Ky libër për fëmijë mund të ndihmojë të vegjëlit tuaj të kapërcejnë shqetësimet kur largohen nga prindërit për herë të parë, teksa u ndihmon të përshtaten me ndryshimet e reja.
  Më në fund, Xhimi zbulon se sa argëtues është me të vërtetë kopshti!
  Kjo histori mund të jetë ideale për t'iu lexuar fëmijëve para gjumit dhe e këndshme për të gjithë familjen gjithashtu!