Albanian-childrens-book-I-Love-Autumn-cover

I Love Autumn (Children's Book in Albanian)

Regular price $22.99 CAD Sale

 • Albanian Language Bedtime Story
 • Perfect for kids (and adults), practising their Albanian language skills
 • Large print and colourful illustrations for better reading experience
 • Available in paperback and hardcover formats
 • Age Range: 3 - 9 years
 • 34 pages
 • Dimensions: 8.5 x 8.5 inches

  Description:

  In this children’s book, Jimmy, the little bunny, explores autumn, his favorite season. He enjoys being outside and playing with colorful leaves. When it starts raining, he and his family find interesting activities to do at home. They spend a wonderful day together, no matter the weather.
  Në këtë libër për fëmijë, Xhimi, lepurushi i vogël, eksploron vjeshtën, stinën e tij të preferuar. Ai pëlqen të qëndrojë jashtë dhe të luajë me gjethe shumëngjyrëshe. Kur fillon të bjerë shi, ai dhe familja e tij gjejnë aktivitete interesante për të bërë në shtëpi. Kështu kalojnë një ditë të mrekullueshme së bashku, pa marrë parasysh motin.